Glazen terrasoverkapping met dubbele staanders

Met onze glazen terrasoverkapping met dubbele staanders vanaf € 4.416,- geniet u sneller, vaker en langer van het heerlijke terrasseizoen. U vraagt via onze site gemakkelijk een offerte aan voor de overkapping op basis van uw wensen. De glazen terrasoverkapping bestaat uit:

  • Een rechthoekige overkapping van 6 bij 3,5 meter
  • Dubbele houten staanders afgewerkt met een verflaag voor een stijlvolle look
  • Massief verlijmd hout en veiligheidsglas van de beste kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw terrasoverkapping. Onze overkappingen zijn van hoge kwaliteit, daarom bieden wij altijd vijf jaar garantie op al het houtwerk plus 2 jaar garantie op glasbreuk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of ontvangt u graag een advies op maat? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Bel: 06 504 978 66 Contactformulier invullen

Offerte aanvragen

Wij leveren onze glazen terrasoverkappingen graag precies zoals u deze voor ogen heeft. U vraagt via onze website in zes stappen snel een offerte aan:

  1. Selecteer het gewenste type terrasoverkapping.
  2. Ga naar het offerteformulier dat u onderaan de pagina vindt.
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in.
  4. Noteer uw gewenste maten en wensen omtrent de dakgoot, lampjes, verwarming, verf en montage. U kunt ervoor kiezen om de overkapping zelf te plaatsen of dit door ons te laten uitvoeren.
  5. Heeft u vragen of aanvullende opmerkingen? Geef dit dan aan in het vragen- en opmerkingenveld.
  6. Typ de controletekst over en klik op ‘verstuur’.

Scherp geprijsde glazen terrasoverkapping met dubbele staanders

Met een terrasoverkapping geniet u optimaal van het heerlijke buitenleven in uw tuin. In de zon en uit de wind is het onder een verkapping al snel goed vertoeven. Verleng het terrasseizoen, de avonden buiten en uw leefruimte met een glazen overkapping voor een scherpe prijs. De variant met dubbele houten staanders is zeer stevig zonder dat u inlevert op uw uitzicht. Zo leunt de glazen overkapping op slechts twee staanders. De dubbele houten staanders zorgen daarnaast voor een stijlvolle look. U koopt een glazen overkapping met dubbele staanders inclusief montage al vanaf € 4.416,-. Met een hardhouten vlonder en verfwerk creëert u een geheel unieke overkapping.

Sterke dubbele houten staanders

De houtdelen en dubbele staanders in onze overkappingen bestaan uit verlijmd hout met een bijzonder hoge belastbaarheid. Zo gebruiken wij GI24C gelamineerd hout met een melanine hars die onder sterke druk verlijmd is. Het hout is door de verlijming opgebouwd uit verschillende lagen, waardoor het erg sterk is en niet krom kan trekken. Voor scheuren in het glas van het dak en beschadigingen aan de dubbele staanders hoeft u dus niet bang te zijn.

De voordelen van een glazen terrasoverkapping

Voor het dak van onze terrasoverkappingen gebruiken wij 4-4-2 veiligheidsglas. Dit houdt in dat het dak bestaat uit twee glasplaten van 4 mm met daartussen twee lagen folie. Indien er een zwaar voorwerp op het glazen dak valt en er een breuk ontstaat, is het zo niet mogelijk dat het glas in scherven uiteen zal vallen. Daarnaast heeft een glazen terrasoverkapping als voordeel dat het uw zicht niet belemmerd en natuurlijke lichtinval niet tegengaat. Ook dragen de dubbele staanders hieraan bij. Doordat de overkapping uit slechts twee staanders bestaat, wordt het uitzicht u niet ontnomen. Tot slot is een glazen terrasoverkapping gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

De terrasoverkapping zelf installeren

Het monteren van terrasoverkappingen is relatief makkelijk indien u enige ervaring heeft met klussen. Met behulp van een zelfbouwpakket kunt u de glazen overkapping inclusief dubbele staanders zelf plaatsen. Wij leveren dit pakket in elke gewenste breedte met liggers tot een maximale diepte van 3,5 meter. De prijs voor het zelfbouwpakket bedraagt € 146,- per vierkante meter. Wij rekenen € 50,- bezorgkosten. Kijk voor meer informatie over de inhoud van het pakket en wat u allemaal nodig heeft om uw glazen terrasoverkapping zelf te installeren op de zelf bouwen-pagina.

Onderhouden van uw terrasoverkapping

Een glazen terrasoverkapping vraagt om weinig onderhoud. Om uw overkapping mooi te houden, raden wij aan om het glas 2 à 3 keer per jaar te reinigen. U kunt ervoor kiezen om dit vanaf de grond te doen met een tuinslang of wasborstel of door op het dak te gaan staan. De glazen overkappingen zijn sterk genoeg om overheen te lopen. Wel adviseren wij voor uw eigen veiligheid om niet in het midden te gaan staan. Het hout wordt voor het grootste deel beschermd door het glazen dak en heeft dus geen onderhoud nodig. Zo hoeft u alleen de houten staanders en buitenste liggers van de overkapping eens in de vijf jaar te behandelen. Met enkel twee staanders is dit een klein klusje.

Klantenservice

Wilt u meer weten over onze glazen terrasoverkapping met dubbele staanders, het plaatsingsproces of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor overkappingen op maat? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen via 06 504 978 66 of mail naar info@afdaken.nl. Ook kunt u onderstaand offerteformulier vrijblijvend invullen.

Persoonlijke gegevens
Naam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer*
Emailadres*
Info tav overkapping
Breedte*
Diepte*
Hoogte (tuinzijde)*
Hoogte (gevel zijde)*
Dakgoot*
Zo ja? Is uw dakgoot van zink of koper?
Lampjes*
Zo ja? Hoeveelheid lampjes
Verwarming*
Verf*
Dubbele staanders*
Montage*
Vragen / opmerkingen

Niet leesbaar? Verander tekst