Standaard glazen terrasoverkapping

Met onze standaardterrasoverkapping geniet u al vanaf € 3550,- overdekt van het eerste mooie weer in uw tuin. Via onze site vraagt u eenvoudig een offerte aan voor dit basis model. Onder een standaard terrasoverkapping wordt het volgende verstaan:

  • Een rechthoekige overkapping die tegen de buitenmuur wordt geplaatst.
  • De staanders zijn van hout en voorzien van een verflaag
  • De terrasoverkapping is voorzien van een dak van veiligheidsglas

Onze terrasoverkappingen zijn van hoge kwaliteit, daarom bieden wij altijd vijf jaar garantie. U kunt ervoor kiezen om de overkapping zelf te installeren of dit door ons te laten doen. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw tuin? Bel ons gerust via 06 504 978 66 of vul het contactformulier in.

Offerte opvragen

Via onze website vraagt u online in een paar eenvoudige stappen een offerte op:

  1. Selecteer het type terrasoverkapping van uw keuze en ga naar het offerteformulier onderaan de pagina.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in.
  3. Geef ons informatie over de maten en uw wensen omtrent dakgoten, lampjes, verwarming, verf, dubbele staanders en montage.
  4. Geef in het vragen- en opmerkingenveld eventueel aanvullende informatie door.
  5. Typ de controletekst over en klik op ‘verstuur’.

Aantrekkelijk geprijsde standaard glazen terrasoverkapping

Tijdens die heerlijke voorjaars- en najaarsdagen waarop het zonnig én fris is, is een terrasoverkapping ideaal. In de zon en uit de wind geniet u van de natuur en buitengeluiden. Als u voor een lage prijs wilt genieten van uw buitenruimte, is deze standaard variant een goede keuze. De overkapping staat op houten staanders en wordt tegen de buitenmuur geplaatst. Prijzen voor de standaard overkapping met houten staanders inclusief verflaag en veiligheidsglas beginnen al bij € 3550,-. Deze uitvoering kan daarnaast in vrijwel elke tuin geplaatst worden.

Houten terrasoverkapping

Wij gebruiken Gl24C gelamineerd naaldhout met komo-skh certificaat. Dit hout bestaat uit verschillende lagen die onder hoge druk met melamine hars verlijmd zijn. Door de verschillende lagen is het hout erg sterk en trekt het niet krom waardoor er geen scheuren in het glas van het dak ontstaan.

Voordelen van een glazen overkapping

Het type glas dat wij gebruiken voor het dak van de terrasoverkapping is veiligheidsglas. In dit glas zit doorzichtig folie verwerkt. Mocht er onverhoopt toch een breuk in het glas ontstaan doordat er een zwaar voorwerp op het glas valt, dan blijft de scherven hangen aan het folie dat tussen de twee glazen platen is verwerkt. Een ander voordeel van een glazen overkapping is dat het niet te donker wordt in huis.

Zelf installeren van overkapping

U ontvangt van ons een zelfbouwpakket wanneer u de terrasoverkapping zelf wilt installeren. Wij leveren dit pakket met liggers met een maximale diepte van 3,5 meter voor een prijs van € 156,- per vierkante meter. Wij rekenen € 50,- bezorgkosten. Hou er rekening mee dat u bij het monteren wel minimaal met z’n tweeën moet zijn. Kijk voor meer informatie over wat u allemaal nodig heeft om zelf uw terrasoverkapping te plaatsen op de zelf bouwen-pagina.

Eenvoudig onderhoud van terrasoverkapping

Zoals alle natuurlijke materialen heeft hout onderhoud nodig. Van deze standaardoverkapping hoeft u alleen de houten staanders en buitenste liggers van de overkapping één keer per vijf jaar te behandelen. Voor het overige hout geldt dat het beschermd wordt tegen weerinvloeden door het glazen dak. Het glas kunt u het beste twee tot drie keer per jaar reinigen. Dit kunt u doen vanaf de grond met een tuinslang met borstel of terwijl u op het dak staat. Het glas is stevig genoeg om over te lopen maar plaats voor uw eigen veiligheid niet al uw gewicht op het midden van het glas.

Contact

Heeft u vragen over onze standaard glazen terrasoverkapping, het montageproces of wilt u informatie over mogelijke maatwerkoplossingen? Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Natuurlijk kunt u ook gerust contact met ons opnemen via 06 504 978 66 of hieronder het contactformulier invullen.

Persoonlijke gegevens
Naam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer*
Emailadres*
Info tav overkapping
Breedte*
Diepte*
Hoogte (tuinzijde)*
Hoogte (gevel zijde)*
Dakgoot*
Zo ja? Is uw dakgoot van zink of koper?
Lampjes*
Zo ja? Hoeveelheid lampjes
Verwarming*
Verf*
Dubbele staanders*
Montage*
Vragen / opmerkingen

Niet leesbaar? Verander tekst